2012-06-13

Nätdejting, labyrinter och musiktips

Jag har gjort något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har registrerat mig på en dejtingsajt. Och varför berättar jag det här? Jo Mazily, som sidan heter, är en väldigt otraditionell dejtingsida som framförallt är till för kulturpretton av diverse olika slag. Det funkar lite som Facebook på det sättet att man socialiserar och hittar folk att prata med utifrån vad man skriver som statusuppdateringar. Och nu kommer jag till poängen här. Det är ju verkligen ett fantastiskt sätt att få en massa sköna musiktips på! Här följer några av de tips som jag fastnat för.

SuperHeavy 
En kille uttrycker förvånat att han precis har upptäckt att Mick Jagger tillsammans med Joss Stone och Damien Marley m.fl. har ett reggeaband! Jag gapar lika förvånat. Kul och faktiskt riktigt bra!


Devonwho - fronteras
Den här låten hittade jag idag. Jag vet ingenting om upphovsmannen egentligen mer än att det är amerikanskt, men musiken är av det elektroniska, lite lounge-aktiga slaget. Riktigt najs!


Chilly Gonzales 
Hittade även det här klippet idag. Chilly Gonzales, som jag främst känner som killen som gjorde låten You can dance, som har en lite smårolig video med massor av kvinnliga bakdelar filmade i närbild. Tydligen är han också en väldigt duktig pianist, vilket jag inte kände till förrän jag såg det här.

Chilly Gonzales Solo Piano II - Piano Vision Medley from Chilly Gonzales on Vimeo.



Jag bara älskar att få upptäcka ny musik. Det är absolut min favoritsyssla här i världen, förutom att äta och sova.

Inga kommentarer: