2013-09-08

Musik i Malmö, vecka 37, 2013

Twist Action Heroes
foto: Malin Falk

Det är mycket nu. Jag har en del skivrecensioner och intervjuer av aktuella Malmöband på gång. Håll utkik efter det! Dessutom den här kommande veckan händer det massa roliga saker i Malmö som jag önskar att jag hade tid att gå på. Nedan följer ett urval. 

KONSERT & KLUBB

KICK-START säsongspremiär, Babel, Malmö, 12 september 2013
Klubben KICK-START för up-and-coming-band i den lokala regionen drar nu igång höstsäsongen med Dipper, Könsförrädare och Tag Your Targets. Fördelaktigt inträde på 60 kr.
http://babelmalmo.se/kickstart/130912/

Sista Beggars Banquet, Debaser, Malmö, 13 september 2013
I och med att Debaser i Malmö numera kommer att hålla stängt över vinterhalvåret beslutade sig DJ-duon Twist Action Heroes att också lägga ner rockklubben Beggars Banquet som har huserat på Debaser och bjudit på många fina kvällar (för min egen del i alla fall). På scen ikväll står Alonzo Fas 3 och supportar för Malmös egna Nobelkommittén.
http://www.debaser.se/kalender/12093/

Tensnake, Debaser, Malmö, 14 september 2013
Vill du dansa till skönt disco-house-gung på lördag är detta stället att vara på.
http://www.debaser.se/kalender/10789/ 

KILOTON med Joel Mull, Babel, Malmö, 14 september 2013
Vill du istället dansa till svensk techno av hög rang på lördag är detta stället att vara på.
http://babelmalmo.se/kiloton/130914/


FESTIVAL

Hemma Hos Festival, Stapelbädden, Malmö, 13-14 september 2013
För första gången arrangeras Hemma Hos Festival på Stapelbädden i Malmö (inne i lokalen, inte i skateparken). "Festivalen bygger till stor del på Skåneregionens bredd inom nyskapande och intressant indie samt konst- och kulturaktiviteter." Bokade akter: Broke (DK), Audionom, Summer Heart, Alice Boman, Skraeckodlan, Your Saviors, The Naima Train, The Good Morning Spider, Tontine, Rootwork, Sister Fay, Mire Kay. En förköpsbiljett för två dagar kostar endast 150 kr - prisvärt! 
http://hemmahos.info/festival/

Inga kommentarer: